Samsung Galaxy S4


EĞLENCE

Samsung GALAXY S4 bütün eğlenceyi yakalar

Fun
Nerede olursanız olun, Samsung GALAXY S4 her hareketinizi yakalar. Fotoğraflarınıza yalnızca bakmakla kalmaz, aynı zamanda onların hikâyelerine kulak verebilir ve o heyecan verici anıları yeniden yaşayabilirsiniz. Ayrıca çoklu pozlama tekniğiyle fotoğraflar çekebilir ve bunları düzenleyerek dramatik bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Ardından albümlerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle anında paylaşarak eğlenceyi yayabilirsiniz.

İLETİŞİM

Samsung GALAXY S4 herkesi bir araya getirir

Relationship
Tamamen “birliktelik” için tasarlanan Samsung GALAXY S4, birbirinden uzakta olan insanları bir araya getirir. Arkadaşlarınızla karşılıklı olarak ekranlarınızı paylaşabileceğiniz gibi birbirinizin sevdiği müzikleri, dosyaları ve oyunları keşfedebilirsiniz. Samsung GALAXY S4 sadece uzaklık engelini değil, aynı zamanda dil engelini de ortadan kaldırır.

YAŞAM GÖREVİ

Samsung GALAXY S4 günlük işleri kolaylaştırır

Life Task
Maksimum verimlilik sunan Samsung GALAXY S4, en iyi bağlantı ve çoklu görevler göz önünde bulundurularak tasarlandı. Telefona hiç dokunmadan bir arkadaşınızı arayabilir, gelen çağrıya cevap verebilir, e-postalarınızı görüntüleyebilir veya videolarınızı kontrol edebilirsiniz. Tüm cihazlarınızdan kişisel HomeSync sisteminize erişebilir, arkadaşlarınız ve ailenizle uzaktan paylaşabilirsiniz.

YAŞAM HİZMETİ

Yeni Samsung Galaxy S4 size uyum sağlar. Siz ona değil.

Life Care
Samsung GALAXY S4 sağlığınızın ne kadar önemli olduğunun farkında. Antrenman sırasındaki ve gün içindeki form seviyenizi izleyerek, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca telefonu nasıl kullandığınıza bağlı olarak görüntüyü ve sesi otomatik ayarlayan sensörleri sayesinde genel sağlığınıza da özen gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder